Звичайні будні КПф «Лубниміськсвітло»

Комунальні підприємства міста продовжують планові роботи з ремонту та реконструкції комунікаційних мереж міста. Днями КПф «Лубниміськсвітло» закінчило ремонт світлофорних об’єктів на вулицях Лубен.

 

Комунальним службам міста завжди вистачає турбот різного плану, пов’язаних з ремонтом та благоустроєм Лубен.  Не зменшуються обсяги робіт і в осінньо-зимовий період, коли дні стають коротшими і темніти починає рано. Дуже важливо, щоб не лише мешканці, які повертаються у цей час до своїх домівок, а й надто  учасники дорожнього руху чітко дотримувались відповідних правил та звертали увагу на дорожні знаки.

Не менш важливим є забезпечення належного освітлення вулиць, пішохідних переходів, наявність відповідних позначок, ліхтарів на тротуарах, тощо. Саме над цим працює  КПф «Лубниміськсвітло». Так, днями закінчився ремонт світлофорних об'єктів на перехресті  вулиці  Г. Тютюнника та проспекті Володимирському, упродовж якого працівниками КПф «Лубниміськсвітло» (керівник Сергій Шкарбань) замінено транспортні та пішохідні блоки з  табло відліку, тощо.

Тож будьте уважні та обережні під час дорожнього руху і шануйте працю комунальних служб громади!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови