Комунальники завжди на варті

Продовжуємо інформувати про діяльність комунальних підприємств нашої громади, які працюють у звичному режимі та продовжують тримати свій фронт робіт.

КП "Лубни-водоканал" боролося зі сміттям біля водозапірного майданчика, яке викидають недобросовісні мешканці, аби ядучі продукти розпаду не потрапили до підземних вод, а потім і до мереж.

Працівники КП «Шляхрембуд» займалися асфальтуванням установкою «Міра», також прибирали сміття, грейдерували вулиці, ремонтували техніку.

Робітниками ЛКЖЕУ продовжуються роботи в рамках двомісячника чистоти та благоустрою у м. Лубни з ремонту та фарбування дитячих майданчиків та малих архітектурних форм на прибудинкових територіях. Також проведено фарбування пандусу при вході до під'їзду житлового будинку по вул. Прикордонників, 60а.

Крім того, проведено ремонт водостічної труби у будинку по проспекту Володимирському, 168, входу до підвалу будинку по провулку Гвардійському, 29

Цілий комплекс робіт виконали невтомні фахівці КПФ "Конвалія", а саме: косіння газонів на вул. Монастирській, скверу Героїв Небесної Сотні, пр.Володимирський, 27/49, Хорольського спуску, прибирання сміття на узбіччі дороги М03, рифлення та мульчування пристовбурових лунок дерев та чагарників, висадка квітників, прополювання гірок в парку ім. О.Донченка, Центральному парку, перекопування квітника в парках, занесення землі, підготовка грунтосуміші, заготівля стелажів під пікірування, пікірування петунії та полив розсади.

А у ЛК РВС ремонтували дерев’яні конструкції на центральному пляжі.

Попереду ще багато інших робіт, адже весна в розпалі, а це досить гаряча пора для працівників комунальної сфери, які завжди трудяться задля розквіту та добробуту громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови