Оперативна інформація станом на ранок 20.05.2022 р.

Триває вісімдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє нищити українські міста і села, завдавати шкоди господарству України, знущатися з населення.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 20 травня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій на мережах не фіксувалося. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Сьогодні впродовж дня відбуватимуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю на околицях міста. Зберігайте спокій та будьте уважні.

Вкотре попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Все буде україна

Слава Героям!

Коментарі  
Хочу отримати допомогу
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови