У Лубенській міській раді обговорювали Генеральний план сіл Калайдинці та Клепачі

26 січня у приміщенні виконкому відбулося розширене засідання архітектурно-містобудівної ради з питань розгляду Генерального плану с.Калайдинці та с.Клепачі Лубенської територіальної Громади. Учасники наради, серед яких архітектори, представники ТОВ «Консультаційний центр» м. Полтава, а також члени НСАУ та члени НСХУ, обговорювали питання щодо містобудівної документації  «Генеральний план с. Клепачі» та інші.

 Начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор міста Андрій Шмонденко, який розпочав нараду, окреслив коло питань, що стояли на порядку денному та надав слово для презентації Генерального плану сіл Клепачі та Калайдинці представнику ТОВ «Консультаційний центр» м. Полтава, головному архітектору проєкту Яні Руденко. З даної теми заслухано також виступи представників ТОВ «Консультаційний центр» м. Полтава, Наталію Резнік та Володимира Щербакова. Під час обговорення присутні поставили багато запитань та внеси ряд пропозицій, що будуть враховані при затвердженні містобудівної документації.

Також протягом наради обговорено проєкт реконструкції фасадів об’єктів торгівлі, розміщених на площі Ярмарковій та розглянуто ескізні пропозиції з розміщення пам’ятного знаку на місці розташування колишньої редакції газети «Хлібороб».

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови