На соціальній комісії виділені кошти для придбання житла дитині

 28 січня у приміщенні виконкому відбулася комісія з питань формування пропозиції стосовно потреби щодо спрямування у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Рішенням цієї комісії виділено кошти для придбання житла лубенській дитині з числа дітей позбавлених батьківського  піклування, яка перебувала на квартирному обліку. З міського бюджету буде перерахована відповідна сума коштів і у дитини нарешті з’явиться власне житло.

 

Таке рішення було прийняте відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також члени комісії керувались відповідною постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року №515).

 Підтримка соціальної сфери громади, особливо незахищених верств населення, завжди у пріоритеті політики органів місцевого самоврядування, а тим більше, коли мова йде про підростаюче покоління.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови