Оперативна інформація станом на ранок 30.09.2022р.

Зустрічаємо 219-ту добу героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Минулої доби російські окупанти завдали 5 ракетних та 11 авіаційних ударів, здійснили понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України. Від ворожих ударів постраждало майже 50 населених пунктів.

Як повідомляють у Генштабі ЗСУ, ракетні війська й артилерія минулої доби уразили 5 командних пунктів, 15 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 6 складів з боєприпасами та паливо-мастильними матеріалами, зенітний ракетний комплекс та 8 інших важливих об’єктів противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 30 вересня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Тривають планові роботи в мережі комунальних підприємств. Продовжується посилена підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги Будьте свідомими та обачними.

Укотре нагадуємо мешканцям громади, що комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Телефон Гарячої лінії: 0800 330385

Україна - це ми! Україна переможе!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови