Вшанували пам’ять про загиблого героя Романа Павленка

17 лютого на території с.Тарандинці громада Лубенщини та односельці вшанували пам’ять земляка Романа Павленка, який загинув 2015 року у зоні АТО/ООС.

 Минуло 6 років, відколи трагічно загинув наш земляк Роман Павленко, але пам’ять не гоїть рани батьків та рідних героя, життя якого обірвалося від вогнепального поранення 17 лютого 2015 року в районі міста Дебальцевого Донецької області.

Днями представники Лубенської громади у складі: керуючої справами виконкому Юлії Білокінь, завідувача сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Андрія Осацького, представника військового комісаріату, майора Юрія Глушка, учасника АТО/ООС Віктора Сивухи відвідали рідне село загиблого солдата.

Біля могили Романа Павленка у с. Тарандинці зібралися також рідні, голова Новооржицької селищної ради Анатолій Тітенко, колишня вчителька та директор сільської школи, де колись навчався Роман.

Пам’ять про загиблого героя присутніми було вшановано хвилиною мовчання, а також покладено квіти до могили та пам’ятної дошки на фасаді сільської школи, встановленої на честь полеглого солдата.

Лубенщина завжди свято вшановує тих земляків, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України.

Герої не вмирають!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови