Вітаємо з Днем вишиванки!

Шановна громадо!

Сьогодні відзначаємо одне з найпатріотичніших свят – День вишиванки, що є відносно новим та покликане сприяти єдності і культурного відродження українського народу. Крім того, у цьому святі закладена велика національна ідея: українці у День вишиванки демонструють власну самоідентифікацію та національний код.

Особливе значення для усіх нас День вишиванки має сьогодні, коли росія продовжує повномасштабну війну проти України. Тож одягнена вишиванка є символом незламності нашого духу, промовистою заявою на весь світ про те, що українці - вільний та мирний народ.

Безперечно також, що День вишиванки - подія, яка покликана зберегти українські традиції, передати їх прийдешньому поколінню. Тож не забуваймо про це та плекаймо разом наші споконвічні традиції, залучаймо до цього дітей та молодь! 

До відзначення Дня вишиванки сьогодні долучилися і працівники Лубенської міської ради, запрошуємо приєднатися і вас! Адже нині це свято актуальне, як ніколи, бо вишиванка — це символ українського народу, що зберігає його коріння, ідентичність та розуміння себе.

З Днем української вишиванки!

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови