Відбувся профілактичний рейд

10 березня фахівці із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб (директор Віктор Цимбал) спільно зі спеціалістами служби у справах дітей (начальник Тетяна Башлій) провели профілактичний рейд у сім’ї, які мешкають у м.Лубнах, селах Мгар, Вільшанка, Солониця та Засулля. Рейд відбувся з метою профілактики та своєчасного виявлення сімейного неблагополуччя, надання соціальної допомоги таким родинам. У ході проведення рейду, до якого також були залучені староста сіл Мгар, Вільшанка, Луки Сергій Горшньов і дільничний інспектор поліції Євген Розсохань, обстежено умови проживання та проведено оцінку потреб 12 сімей, в яких виховується 22 дитини.

 

Батькам та іншим членам родин надано консультації з підвищення їх виховного потенціалу, проведені бесіди з профілактики зловживання спиртними напоями, недопущення проявів домашнього насильства, належного догляду за дітьми та необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм у помешканні, а також роз’яснено порядок оформлення деяких державних допомог та соціальних виплат.

Батькам та особам, що їх замінюють, наголошено, що кожна дитина – це особистість, яка має власні почуття, бажання, думки, котрі потрібно поважати, та нагадано про необхідність вчасно задовольняти основні потреби своїх дітей.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови