Вшанували героя з с. Михнівці

11 березня представники влади Лубенської громади відвідали с. Михнівці, де було вшановано пам’ять про загиблого у зоні АТО земляка Руслана Марченка. З цієї нагоди у сільській школі було проведено невеликий тематичний захід за участю учнів навчального закладу та місцевих артистів.

 

Старший солдат Руслан Марченко загинув 11 березня 2016 року у м. Авдіївка Донецької області від вогнепального поранення, під час мінометного обстрілу. Таку страшну звістку отримали рідні та односельці героя вже 5 років тому. Війна на сході забрала життя хорошої людини, справжнього чоловіка і патріота України. Невмирущою залишається добра, світла пам’ять сучасників. У Михнівцях свято шанують героя-односельця, де поховали Руслана Марченка, а на фасаді сільської школи встановлено меморіальну дошку на його честь.

Рідне село нашого земляка відвідала делегація із Лубен: радник Лубенського міського голови, підполковник Сергій Сухина, завідувач сектору  мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Андрій Осацький, представник військкомату, капітан Владислав Шостак, очільники Лубенських організацій ветеранів АТО Віктор Сивуха та Леонід Шабля, а також командир роти, де служив Руслан Марченко, Володимир Іванов.

До могили, де поховано нашого героя та до меморіальної дошки, встановленої на його честь, покладено квіти, а в сільській школі відбувся тематичний захід - година пам'яті, під час якої звучали поетичні та пісенні композиції від учнів закладу та від учасників гурту «Гілея». Зустріч видалася теплою і зворушливою.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови