Тривають роботи з реалізації проєкту за кошти міжнародної фінансової допомоги

Залучення інвестицій у соціально-економічний розвиток громади є надзвичайно важливим питанням, але не менш вагомим є якісна реалізація проєктів, для яких залучені кошти державного бюджету та міжнародних фінансових організацій.

Нагадаємо, що у рамках Проєкту GIZ «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» Лубенська громада на конкурсних засадах отримала фінансування для реалізації проєкту «Реконструкція внутрішньої системи опалення Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 та влаштування припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією повітря в будівлі школи за адресою: Полтавська область, м. Лубни, проспект Володимирський, 62/1» загальною вартістю 5,8 млн. грн.

Роботи по реалізації цього проєкту вже розпочаті, тож 09 серпня 2023 року на запрошення адміністрації ЗОШ № 2 заклад відвідали фахівці відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету, які спільно з освітянами й розробляли цей проєкт та подавали його на участь у конкурсі.

З початку будівництва вже виконаний досить великий обсяг робіт. Здійснена реконструкція внутрішньої системи опалення, застарілі неефективні  опалювальні прилади замінено на сучасні біметалеві секційні радіатори з боковим підключенням, які дозволяють регулювати температуру повітря у приміщеннях. Виконано опоряджувальні роботи у внутрішніх приміщеннях. Також ведуться роботи по встановленню припливно-витяжної вентиляції з механічним спонуканням. У класах та кабінетах встановлено рекуператори. Проведено роботи з влаштування механічної вентиляції спортивного залу та інші роботи.

Завжди тримає руку на пульсі директор закладу Наталія Брекало, контролюючи все: від якості виконаних робіт до кольору фарби на стінах. Це керівник нової формації, який прагне покращити як якість навчання, так і умови перебування у закладі та усією душею вболіває за модернізацію своєї школи та докладає до цього максимальних зусиль.

Сподіваємося, що по завершенню робіт школа отримає сучасну інноваційну систему вентиляції, а учні та працівники закладу – безпечні та комфортні умови для навчання, роботи та проведення дозвілля.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови