Працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги

Для швидкого реагування на випадки домашнього насильства, в Лубенській громаді працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, яка створена за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та БО"БФ Посмішка ЮА".

Не секрет, що ще донедавна проблему домашнього насильства в Україні практично не вивчали. Тільки віднедавна теми насильства в родині стали предметом публічного обговорення. Проте, щоб перемогти реальне зло, треба відкрито обговорити проблему та шукати шляхи вирішення.

Адже крім усього іншого, насильство - одна з найпоширеніших форм порушення прав людини. Зазвичай, найбільше страждають від насильства жінки, діти та люди старшого віку.

Тож спеціалісти бригади соціально-психологічної допомоги, надають послуги консультування, інформування та екстреного (кризового) втручання. Завдяки тісної співпраці з поліцією, Центром соціальних служб, надати допомогу постраждалій особі можемо швидко та професійно. Психологічну підтримку, що отримує постраждала особа, за потреби надаємо повторно.

Звернутися можна за телефоном:  050 388 54 77 з 9.00 до 21.00, або за адресою: м.Лубни просп.Володимирський 1/5, офіс 6.

Територія надання послуг мобільної бригади наразі розширилася: тепер за допомогою можуть звернутися мешканці Оржицької та Новооржицької громад.

Ніяке насильство не може бути виправдане, тому з ним слід боротися разом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови