Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’ְязаної із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19

25 березня під головуванням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступника Лубенського міського голови Олександра Діденка, відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’ְязаної із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 Присутніми на засіданні були: начальник штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, члени штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.

Упродовж обговорення ситуації із захворювання на COVID-19, заслухали головного лікаря КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради, Сергія Наталенка, який повідомив, що всього у лікарні знаходиться 61 пацієнт, хворий на COVID-19, із них по місту Лубни – 33, по Лубенському району – 8 та 20 – із інших районів. Хворих із підозрою на COVID-19- 39. При цьому підтверджено випадків захворювання з 11.03.2020р.- 866 осіб, 532 – з м. Лубен та Лубенського району, 344 – із інших районів. На кисневій підтримці всього - 45 осіб. Померло – 91 особа, 44 особи – м. Лубен та Лубенського району.

Також упродовж засідання штабу виступили директор КП «Комунальне некомерційне  підприємство Лубенський міський  центр первинної медико-санітарної допомоги» Олена Пучка, завідувач відділення епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Лубенського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» Тамара Давиденко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області Цох-Карунська.

Після обговорення даного питання учасниками штабу було рекомендовано провести позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ і НС та розглянути на ньому питання про запровадження додаткових (до діючих) обмежувальних заходів на період карантину.

Тож укотре звертаємося до мешканців громади з проханням чітко дотримуватись усіх необхідних карантинних, обмежувальних заходів (враховуючи додатково запроваджені) аби убезпечити від загрози захворювання на COVID-19 себе та оточення. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"}

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови